Uprkos epidemiološkoj situaciji i otežanim uslovima poslovanja ove godine se možemo pohvaliti određenim dodatnim aktivnostima koje smo uz puno truda i ljubavi uspešno realizovali.


Puno vremena smo posvetili edukaciji u osnovnim školama u Vojvodini. Na ovaj načim deca su naučila/obnovila osnovno znanje o reciklaži, zašto je bitna, kako na pravilan način treba uklanjati opasan i neopasan otpad iz naših domaćinstava i kako štitimo životnu sredinu na taj način.


Ove godine smo organizovali likovni konkurs na temu “Reciklažom štitimo prirodu„, što je takođe bio jedan vid edukacije. Na konkurs se odazvalo preko 30 osnovnih škola sa teritorije Vojvodine.


U saradanji sa RFK Novi Sad 1921 učestvovali smo u humanitarnoj akciji sa ciljem sakupljanja zimske odeće za decu. Ova donacija je uručena svratištu za decu u Novom Sadu.


Poslednja aktivnost u nizu je saradnja sa srednjom stručnom školom iz Crvenke. Zajedničkim zalaganjem organizovana je humanitarna akcija prikupljanja finansikih sredstava za Unu Vukanac kroz doniranje ektronskog i električnog otpada. Dobrom voljom građana Crvenke prikupljeno je 1260kg otpada. Iskoristili bismo priliku da se svima zahvalimo na pomoći i da pozovemo sve ljude dobre volje da pomognu Uni da ima bezbrižno detinjstvo.