Firma “Naša reciklaža NS doo”, Novi Sad raspisuje likovni konkurs na temu: “Reciklažom štitimo prirodu”, sa ciljem da se podstakne razvoj kreativnosti, mašte i svesti dece o zaštiti životne sredine i recikaži.

Konkurs je nagradnog karaktera, na kojem će se dodeliti nagrade za prva tri mesta.


Propozicije:
Pravo na konkurs imaju učenici osnovnih škola na teritoriji opštine Novi Sad i okolnih mesta (Opštine Inđija, Ruma, Sremska Mitrovica, Beočin, Bačka Palanka, Bač, Vrbas, Bečej, Novi Bečej, Zrenjanin), i to u dve starosne grupe:

  • Od prvog do četvrtog razreda
  • Od petog do osmog razreda

Broj radova jedne škole nije ograničen. Radove može slati škola, nastavnik ili roditelji.

Tehnike i sredstva likovnog izražavanja nisu ograničena ali se u razmatranje neće uzeti radovi čiji su motivi likovi iz crtanih filmova ili video igrica.

Učesnici Konkursa svoje radove treba da pošalju u digitalnom obliku i to na mail: konkurs@nasareciklaza.rs ili u inbox facebook stranice https://www.facebook.com/nasareciklazans/.
Uz rad treba dostaviti i sledeće podatke:

  • Ime i prezime učesnika,razred
  • Naziv škole,mesto
  • Ime i prezime nastavnika/učitelja
  • Kontakt nastavnika/učitelja (poželjno,ne i obavezno)

Svi radovi će biti objavljeni na facebook stranici, prvih deset radova sa najviše lajkova će ući u uži krug takmičenja i onda će naš žiri odabrati pobednike.

Učesnici Konkursa podnošenjem konkursne dokumentacije daju saglasnost da organizatori Konkursa zadržavaju konkursne radove, kao i da ih mogu koristiti u daljim aktivnostima (publikovanje, emitovanje…). Učešće na Konkursu je dobrovoljno i besplatno. Učestvovanjem u ovom Konkursu učesnici u celosti prihvataju ova pravila.

Konkurs je otvoren do 31 maja 2020. godine, a prijave pristigle nakon ovog roka neće biti uzete u razmatranje.